Det at blive gammel er for mange noget, der absolut ikke er en drøm. Det er noget rigtigt mange gør deres absolut bedste for at undgå og dermed også noget, som rigtigt mange vælger at frygte.

Grunden til at mange frygter at blive gammel er formodentlig, at det virker skræmmende. Når man bliver gammel er man for det første afhængig af alle andre og som tiderne er lige nu, er det ikke specielt rart at have det sådan. Plejehjemmene bliver, hvis man spørger medierne, kun dårligere og mulighederne for at få en god tid som ældre er på vej ned af.

 

Ældre kan stadig være glade

 

Spørger du mig, er dette dog noget vrøvl. Jo, der er der en hel del problemer med den offentlige sektor og penge bliver skåret her og der, samtidigt med at den tid der bruges på at udfylde rapporter bliver højere og højere. Samtidigt er der dog også en del politiske initiativer, som meget gerne skulle gøre, at de ældre indenfor den nærmeste fremtid får sig langt bedre vilkår.

Som tingene er lige nu, er mit bedste råd dog, at man sætter sig tilbage og nyder det man kan. Har du som ældre evnerne til at benytte dig af en computer, så kom på nettet og bliv en del af dating for ældre. Dette og mange andre initiativer for gamle mennesker, er nemlig med at til at gøre livet mere interessant og udsætte følelsen af at være fuldstændigt sat af.

Der er nemlig absolut ikke nogen grund til, at du som voksent menneske har en følelse af, at du er ved at blive sat af samfundet og så bare give op. Selvfølgelig skal samfundet blive bedre til at gøre alle tilpasse. Samtidigt må du som ældre person også bare gøre dit absolut bedste for at være en del af samfundet og til dels skabe din egen lykke.

Noget bliver bare nødt til at være dit eget job. God fornøjelse!