Mange mænd har en intern krig om at eje forskellige ting, og hvem der har den bedste inden for et specielt område. Det foregår typisk som en sjov krig, hvor man konstant prøver at være bedre end den anden og blære sig med sit lir. Men hvad er det typisk, mænd går meget op i, der skal sikre dem større social anerkendelse? Det gennemgår vi i denne artikel.

Grill
Grillen er for rigtig mange mænd et af de vigtigste objekter derhjemme. Mange forbinder en grill med maskulinitet, og det at kunne grille godt er for mange en stor interesser. Det kan være, hvis der for eksempel kommer gæster. Ud over grillen skal der helst også følge en masse grilludstyr med, der kan være med til at sikre et godt måltid mad og ikke mindst lidt blæren over for vennerne.

Et stort tv med mange kanaler
Et andet vigtigt element i hjemmet for en mand er fjernsynet. Der skal gerne være så mange kanaler som overhoved muligt, og fjernsynet skal gerne være så stort som muligt. Med mange kanaler følger også en god og stabil tv pakke, hvor der er dækning hele tiden. Det går jo ikke, at dækningen pludselig ryger i en superbowl finale, hvor alle vennerne er samlet!

Sjove gadgets
Der findes næsten ikke noget mænd elsker mere end sjove gadgets og funktionelle gadgets, der kan gøre hverdagen nemmere og sjovere. Det kan være noget, der aktiverer noget ved blot at klikke på en knap. Mulighederne er nærmest uendelige her, og det er blot et spørgsmål om, hvor mange man kan have.

Bilen
Noget mange mænd også har en intern kamp om er, hvem der har den hurtigste bil med flest hestekræfter, og den bil der er hurtigst fra 0-100. Det er noget, mænd har det sjovt med, og typisk er det en fælles interesse.