Det er godt spørgsmål. Hvis du spørger os, så vil altid anbefale at man får sig en fastnet forbindelse. Om det er fordi at vi altid har behov for at der ikke er de store udsving på forbindelse er nok en faktor der er svær at se bort. Vi vil dog prøve at give lidt fordele og ulemper ved både en fast bredbånds forbindelse og mobilt bredbånd.

Det er rart at have det tilgængeligt når man skal noget

Hvis man er typen der er meget på farten, måske i kraft af arbejdet eller fordi man bare godt kan lide at rejse, så er det oplagt at undersøge markedet for mobilt bredbånd. Der findes en del udbydere efterhånden som tilbyder et produkt i den kategori af bredbånd, så det er bare med at finde den udbyder der passer dig bedst. Du kan evt. bruge en sammenlignings side til at finde billigt bredbånd.

Der kan dog være udsving

En af de store fordele ved at bruge en kablet forbindelse er at forbindelse som oftest er langt mere stabil en med mobilt bredbånd. Her leveres din internet forbindelse via kobbernet eller fibernet, så du vil typisk ikke opleve mange udsving på din forbindelse, som du kan komme til med mobilt bredbånd. Hvis du er typen der streamer rigtig meget for eksempel, ville det aldrig kunne gå med en mobil bredbåndsforbindelse, da det er en alt for ustabil og langsom løsning.

Det er ofte noget dyrere..

Også prisen er der selvfølgelig lidt forskel på de forskellige forbindelser. En fast forbindelse er oftest billigst hvis man ser udelukkende på prisen i forhold til den hastighed man får. Her er jo så ikke beregnet den glæde med i som man får ved at kunne tage sit bredbånd med sig overalt.

Alt i alt er det afvejning af hvad man mener man har mest brug for. Der er jo også den mulighed at man har begge dele, så man slipper for at bruge den dyrere data forbindelse fra sin telefon når man er nogen steder.